De beste fysiotherapie in Utrecht

Bij de fysiotherapie in Utrecht, heb ik net mijn laatste behandeling gehad. Wat een fijne praktijk is dit zeg! Daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn complimenten over dit bedrijf achter te laten op dit blog. Zelf ben ik volledig van mijn klachten afgekomen en dat had ik niet verwacht. De klachten die ik had kwamen vanuit mijn nek, dit resulteerde in een zere rug en veel hoofdpijn. De ene keer had ik nog meer last van mijn klachten dan de andere keer. Soms moest ik mij zelfs hierdoor ziek melden van mijn werk.

fysiotherapie Utrecht

Ik ben volledig van mijn klachten afgeholpen

Omdat de klachten maar terug bleven komen, besloot ik op zoek te gaan naar een goede fysiotherapie in Utrecht. Al snel kwam ik op deze website terecht en ik kon hier duidelijke informatie vinden. Hierdoor besloot ik om een afspraak te maken en gelukkig kon ik diezelfde week nog terecht. 

Tijdens het eerste gesprek voelde ik mij erg begrepen en ik kreeg ook het idee dat de man die mij zou gaan behandelen, wist waar hij het over had. Dit laatste kan ik inmiddels bevestigen want ik ben enorm goed geholpen om van mijn klachten af te komen. Echter ben ik ook begeleid in het aannemen van een andere houding.

Meer verhalen