Fraai RVS onderstel laten maken

RVS onderstel laten maken

Onlangs hebben wij een RVS onderstel laten maken en daar zijn wij bijzonder tevreden over. Omdat wij een andere uitstraling in ons huis wilde hebben, waren wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Al snel kwamen wij op de website van Omoz Las en Metaalbewerking terecht. Hier zagen wij een tafel met metalen poten staan en ook een bankstel ontbrak hier niet aan. Behalve dat dit bijzonder mooi staat, is het ook heel erg stevig. Omdat wij beiden zo onder de indruk hiervan waren, hebben wij een afspraak met dit bedrijf gemaakt.  RVS onderstel laten maken

Nieuwe look

Na ons gesprek is dit professionele bedrijf aan de slag gegaan. Niet veel later kregen wij het bericht dat onze opdracht, een RVS onderstel laten maken, klaar was. 

Inderdaad is de uitstraling in onze woonkamer heel anders. Het staat allemaal geweldig en het is een mooi gezicht hoe onze meubels op deze manier een nieuw leven hebben gekregen. Behalve dat het er allemaal heel erg mooi uitziet, is het een stuk steviger dan de andere poten. Deze waren van hout en vaak moest je voorzichtig op de bank gaan zitten, wilde je er niet doorheen zakken. Ons volgende project zal ons bed zijn, want die kraakt nu aardig als ik mij omdraai.