De gleufhoed : chic of gewoon nonchalant

Een gleufhoed kopen kan in elke seizoen! De materialen zijn aangepast aan het weer. Zo zijn er mannenhoeden uit vilt voor de winter(voorbeeld fedora gelufhoed) of van papierstro voor de zomer (voorbeeld Panama gleufhoed) en is verkrijgbaar in verschillende randmaten in diverse kleuren: zwart, chocolade, grijs, beige. De klassieke deukhoed heeft een centrale deukkroon van 10 cm. Vaak is er een strikband om het helemaal af te maken. Hier kan je ook online een gleufhoed kopen van topkwaliteit voor een geweldige prijs. Ze zijn gemaakt om je dag door te brengen!

Een gleufhoed kopen in functie van je kledij

De hoed was enkele decennia geleden een van de belangrijkste sociale kenmerken. Na verloop van tijd en volgens de modetrend, bleven ze veranderen. Tegenwoordig is het bijzonder trendy is om je outfit te accessoriseren met een hoed, ongeacht de sociale klasse: elke man draagt waar hij zich goed bij voelt en dat kan een baseball pet zijn, een trilby, een vouwhoed, een deukgoed…er zijn er veel soorten om uit te kiezen.
Tracht de hoed te matchen met je kledij, dit kan een kleur zijn in dezelfde tinten als je outfit, of net een contrasterende kleur om meer indruk te maken.
Geen nood, onze assistenten zullen zeker helpen bij het kiezen van het perfecte exemplaar. Dat wordt meestal bepaald volgens de vorm van je gezicht en je persoonlijke smaak. Wanneer je goed zorg draagt voor je hoofddeksel , zul je er jaren plezier van hebben!

De ontspannen en elegante look van een gleufhoed

De hoed is een accessoire met een heel sterk karakter. Het trekt meteen de aandacht.
Wil je een gleufhoed kopen? Dan moet je misschien zeken achter deze gekende modellen:
de homburg, de trilby, de fedora, de stetson, …allen hoeden met een gleuf vaak genoemd naar hun ontwerper of streek.