Een informatiezuil is een slimme zet voor je bedrijf!

Eigenlijk spreekt de titel al voor zich. Een informatiezuil is daadwerkelijk een slimme zet voor je bedrijf. Zuil moet je niet te letterlijk zien in dit geval. Het kan ook een groot scherm zijn dat ergens wordt opgehangen zodat je kan communiceren met je klanten en kan laten zien waar je bedrijf voor staat. Zelf heb ik deze stap al gezet.

 Lead by example

Ik was op zoek naar een manier om mijn wachtruimte opnieuw in te richten. Ik wilde dat het wat levendiger en interactiever werd. Ik kan wel zeggen dat het goed is gelukt! Na een tijdje rondkijken op internet heb ik een goede manier gevonden om dit te doen. Ik heb nu een scherm opgehangen zodat ik mijn klanten op de hoogte kan houden van de laatste nieuwtjes binnen mijn bedrijf terwijl ze wachten. Hoewel het scherm er nog niet zo lang hangt, ben ik er zeer over te spreken en krijg ik er veel positieve reactie op.

Heb je een eigen bedrijf en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan zou ik zeker eens informeren of zo’n informatiezuil iets voor je zou kunnen zijn!