Mijn eerste rijles in Arnhem heb ik achter de rug

rijles Arnhem

Mijn eerste rijles in Arnhem is zo goed verlopen!  Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn bericht te delen met een ieder. Zo kan iedereen zien hoe dat verkeersschool Wesseldijk te werk gaat!

Vanaf het moment dat ik 18 werd, zocht ik al naar een geschikte rijschool. Het liefst een bedrijf waar ik een proefles kan afnemen. Tijdens deze les hoop ik meer duidelijkheid te krijgen of dat dit bedrijf mij kan helpen. Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Wesseldijk.

rijles Arnhem

De eerste rijles in Arnhem

Op deze pagina kon ik direct een proefles aanvragen en daar heb ik voor gekozen. Op de afgesproken tijdstip stond de instructeur netjes voor de deur om mij op te halen. Ditmaal mocht ik zelf achter het stuur kruipen, iets waar ik op dat moment de zenuwen van kreeg. Enfin, ik ben gewoon achter het stuur gaan zitten en heb het over mij heen laten komen. Pas op het moment dat ik de auto mocht starten wist ik het zeker, ik ga mijn rijbewijs behalen! Rijden in het centrum van Arnhem was wel even lastig, maar ook dat heb ik behaald!