Voor effectieve animatie video’s kies je Donker Media

Denk jij bij animatie video vooral aan Pixar Studio’s? Dan zal het je misschien verbazen dat ook in Nederland animatiebedrijven zijn te vinden. Bijvoorbeeld in Eindhoven. Daar vind je Donker Media, een videobedrijf dat is gespecialiseerd in diverse soorten zakelijke animaties.

Diverse soorten animatie

Mooie video maken

Bij Donker Media kun je terecht voor bijvoorbeeld reclame video’s, uitleganimaties (in 2D/3D) of whiteboard animaties die je voor allerlei doeleinden kunt inzetten. Zo is een uitleganimatie een zeer effectief en efficiënt instrument om lastige zaken uit te leggen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsplannen en –strategie of (overheids-)beleid. Iets dichter bij huis kan een uitleganimatie ook ingezet worden om uit te leggen hoe je een bestelling plaatst of het gekochte product kunt gebruiken.

Ook kun je kiezen voor een commerciële animatie, waarin je heel duidelijk naar voren laat komen wat jouw product uniek maakt. Wanneer je dit goed aanpakt, sluit je aan bij de belevingswereld van je klant en heb je de sale al half binnen. Een dergelijke commerciële animatie richt de aandacht op hoe jouw product het probleem van de klant oplost. Zien is geloven.

Effectiviteit animatie video bewezen

De effectiviteit van animatie video’s is onderwerp geweest van diverse onderzoeken. Deze onderzoeken hebben aangetoond dat animatie video’s werken. Kijkers van animatie video’s zijn beter in staat om het vertelde te onthouden. Bij commerciële video’s neemt de conversie ratio bij gebruik van video op websites duidelijk toe.

Kom eens langs voor een animatie die werkt

Benieuwd geworden wat animatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur een e-mail, of bel 040-744 02 52 om een afspraak te maken voor een rondleiding door onze animatie studio, waarbij je kennis maakt met onze persoonlijke benadering. Samen zetten we op een rijtje wat we voor je kunnen betekenen.