Wij van G4s geven sinds kort ook EHBO aan kinderen

Wij geven sinds kort een cursus EHBO aan kinderen, want vroeg geleerd is oud gedaan!

Wanneer uw uw kind inschrijft voor een EHBO cursus kunnen uw kinderen in het vervolg correct reageren in de volgende situaties

Uw kind is samen met een vriendje aan het spelen in de speeltuin, zijn vriendje valt tijdens het voetballen op de grond. Hierbij bezeerd hij zijn knie. Ze gaan samen naar huis toe maar er is niemand thuis. Hij weet dankzij de EHBO aan kinderen geeft hoe hij nu moet handelen. Hij pakt een schoon doekje die maakt hij vochtig met warm water. Vervolgens veegt hij voorzichtig al het vuil van de wond af. Hierna pak hij een pleister en die plakt hij op de knie. Nu kunnen ze weer verder met voetballen.

G4s geeft EHBO aan kinderen, na de cursus kunnen ze zelf eerste hulp bieden.

Uw zoontje is samen met een vriendje naar school aan het fietsen. Zijn vriendje fietst zonder handen en verliest zijn evenwicht. Na de val begint hij hard te huilen en pakt hij zijn rechterarm vast. Wanneer uw zoontje vraagt of hij zijn arm kan bewegen zegt hij nee. Uw zoontje denkt meteen aan een gebroken arm. Hij kalmeert zijn vriendje en belt vervolgens zijn ouders op om zijn vriendje op te komen halen. Nu kunnen zijn ouders met hem naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken.  

De cursus EHBO aan kinderen die wij geven wordt in jip en janneke taal gedaan. Ook is de cursus interactief, hierdoor vinden de kinderen het ook nog leuk. Het geven van een cursus EHBO aan kinderen is niet perse een hele dag opletten maar de kinderen ervaren het ook als leuk!