Gabor sandaal

Leuke Gabor sandaal gezocht! Nu dat de zomer eraan komt wil ik toch ervoor zorgen dat ik alle kleding in huis heb én schoenen. De kleding heb ik al een tijdje in huis alleen mijn schoenen kan ik maar niet vinden. Ik wilde namelijk maar al te graag Gabor schoenen hebben en deze verkochten ze niet hier in de winkel. Mijn vriend had gezegd dat ik maar eens moest kijken op het internet aangezien ze daar tegenwoordig van alles verkopen.

Door online te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Durlinger.com. Hier verkochten ze mijn schoenen in mijn maat! Wat mij opviel was dat ze absoluut niet prijzig zijn wat schoenen betreft! Het feit dat ze niet duur zijn en dat ze de sandalen hebben in mijn maat heeft het mogelijk gemaakt om bij hun te gaan bestellen.

Zelfs het bestellen bij hun verloopt erg gemakkelijk aangezien ik na enkele minuten de bestelling had geplaatst. Nog geen twee dagen later werd het al netjes ingepakt en wel bij mij bezorgd waardoor ik heerlijk kan genieten met mijn nieuwe sandalen. Mocht het zo zijn dat ze niet zouden passen kon ik ze alsnog retourneren zonder extra kosten.