Heerlijk naar de sauna van Thermen in omgeving Limburg

Sauna

Ben jij een fan van de hitte en vochtigheid van de sauna? Kan het jou niet heet genoeg worden? Thermen Nijmegen biedt een groot aanbod aan niet alleen sauna mogelijkheden maar ook massages, gezichtsbehandelingen en talloze andere wellness behandelingen. Neem gauw een kijkje op de website voor meer informatie en aanbiedingen. Je kunt hier ook meteen reserveren door op de ‘reserveren’ knop te klikken.

Ontspannen

Sauna van Thermen Nijmegen

In het prachtig gelegen Limburgse landschap vind je Thermen Nijmegen. Dit wellness resort is een ware beleving voor lichaam en geest. Je komt helemaal tot rust met de behandelingen van dit wellness centrum. Het resort is middelgroot, waardoor je zelfs bij drukte in volledige ontspanning komt.

Arrangementen

Arrangementen

Naast gewone arrangementen, biedt Thermen Nijmegen talloze arrangementen om uit te kiezen. Zo kun je rond eind december begin januari een speciaal kerstarrangement doen. Maar de rest van het jaar kun je met arrangementen zoals het Re-balanced arrangement altijd de tijd nemen om weer helemaal in balans te komen. Naast voorgestelde arrangementen, kun je ook zelf een arrangement samenstellen als je dit wilt.

Restaurant

Je kunt tijdens of na de behandelingen heerlijk lunchen of dineren in het restaurant van Thermen Nijmegen. Hier kun je je laten verrassen met de heerlijkste gerechten. De keuken wordt bemand door het beste personeel en je hebt de keuze uit de verrukkelijkste dranken, vruchtensappen en een wisselende grote kaart voor de meest uiteenlopende top gerechten. Alles kun je heerlijk nuttigen in een van de tuinen van Thermen Nijmegen, of aan de open haard of op het terras. Ook is er rekening gehouden met mensen die allergisch zijn, dus ze hebben een allergenen kaart.

Duitse gasten

Op de website van Thermen Nijmegen vind je ook een speciale Duitse pagina. Hier vinden Duitse gasten alle informatie in vogelvlucht zodat ook zij van deze heerlijke wellness beleving kunnen genieten bij Thermen Nijmegen.