Leren heren jas

Beschrijving over de leren heren jas:
Deze jas is stoer , soepel en mooi. Het heeft 2 binnenzakken en 2 buitenzakken. Ook heeft het een mooie kraagje. Dit jasje heeft zowel steekzakken als klepzakken. Hier ze je de maten die ik had.
Patroon: leer
Kraag: staand/liggend
Pasvorm: modern fit
Omvang: 108cm in maat 50
Ruglengte: 74cm in maat 50
Mouwlengte: 67cm in maat 50
Materiaal: 100% echt leer, binnenvoering: 100% katoen
Wasvoorschriften: lederreiniging

Beoordeling:
Ik vind het jasje echt heel erg leuk en zal hem zeker aanraden aan mensen die van leren jassen houden. Ook gaat deze jas niet snel kapot en dat vind ik heel goed aan deze jas. Het wassen is ook niet zo moeilijk. Ik vond ook andere maten en kleuren zoals: lichtbruin , grijs , blauw , cognac , donkerbruin en bordeaux.
Zelf vond ik de kleur bordeaux het mooist omdat het past bij veel dingen en het Het prijsje is naar mijn mening best wel goed. Omdat het lang meegaat en omdat de buitenkant 100% is bedekt met leer. Ik kon ook de kraag staand of liggend zetten