Maatwerk WooCommerce webshop laten maken

Je wilt uniek zijn in je branche en tegelijk ook autoriteit en vernieuwing uitstralen. Geen 13 in een dozijn webshop die nul eigen is. Dan moet je een maatwerk webshop laten maken in WordPress. Precies Internetbureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops. Een uniek design en volledig op maat gemaakt naar jouw wensen!

Uniek design en op maat gemaakt in WooCommerce

Voor het ontwikkelen van een WordPress webshop wordt er gebruik gemaakt van de module WooCommerce, dit is en plug-in waarmee je webshop functionaliteiten aan je website toe kunt voegen. Zo toveren wij het op maat gemaakt design om tot een volledig functionerende WooCommerce webshop!

Geen templates maar maatwerk

Tegenwoordig kun je al snel een soort van eigen webshop opzetten door middel van een template. Echter zijn deze templates vaak lastig bij te werken, zitten vol onnodige code en als je iets in wilt bouwen wat er niet standaard in zit dan kan dit vaak niet. Dan moet je alsnog iemand inschakelen om dit voor je in te bouwen wat waarschijnlijk veel geld kost.

Als je iets unieks wilt dat helemaal van jezelf is dan is het verstandig om te kiezen voor een maatwerk webshop in WordPress met WooCommerce. In combinatie met de beste hosting heb je dan een mega snelle webshop!

Waarom WooCommerce met WordPress en geen webshopbuilder?

Er zijn tegenwoordig ook veel verschillende soorten webshopbuilders op de markt. Met deze builders kun je redelijk eenvoudig je eigen webshop ontwikkelen. Ze bieden veel verschillende templates aan en vaak zit er wel 1 tussen die bij jou in de smaak valt. Voor een vast bedrag per maand heb je binnen no-time een webshop up and running.

Klinkt geweldig toch?

In zekere zin is het ook fantastisch maar wat er vaak niet bij wordt vermeld is dat deze webshop nooit “Echt” van jou is. Als je gebruik maakt van een webshopbuilder dan maak je gebruik van de software van een partij doe hier jaren mee bezig is geweest om dit te ontwikkelen. Je least de website dan eigenlijk en zodra je het abonnement opzegt dan is het niet zo dat je de webshop mee krijgt. Sterker nog, hier kun je afscheid van namen want je kunt deze helemaal niet meenemen of ergens anders opzetten. Je bent volledig afhankelijk van de partij en de webshop zal nooit jouw eigendom worden.

Kies daarom om een WooCommerce webshop te laten maken

Daarom is het beter om een maatwerk WooCommerce webshop te laten ontwikkelen. De eenmalige kosten zijn vaak wat hoger maar het is wel JOUW webshop en volledig JOUW eigendom. Als je naar een andere partij wilt dan kun je dit zo regelen en is dat geen enkel probleem. Mogen wij jouw nieuwe WordPress webshop maken?