Massage Alphen aan den Rijn

Massage en allerlei behandelingen

Bij Cura Cameo Natural Beauty & Balance, massage Alphen aan den Rijn, biedt een waaier aan schoonheidsbehandelingen en massages aan.

• Huidverjonging,

• Zuurstofbehandeling

• Gezichtverzorging

• Bindweefselmassage,

• Permanente make up,

• Pedicure,

• Wellness,

• Ayurveda,

• Yoga en meditatie,

• Beter slapen,

• En nog tal van andere kuren en behandelingen

Helemaal in balans

Ik was helemaal opnieuw in balans na de wellnesss en massage Alphen aan den rijn. Heel mooi concept, leuk en rustig ingericht. Ik werd als het ware zen bij het moment dat ik binnenkwam. Ik heb zo genoten van de wellness en de massage. Ik voelde mij onmiddellijk herboren. Ik voelde mij zo belangrijk na de massage.

Klantvriendelijkheid is top. De mensen weten waarmee ze bezig zijn en geven extra informatie bij elke behandeling. Perfecte locatie en mooi interieur heeft deze zaak. Puur, strak en zuiver hygiënisch is de ruimte ingericht.

Deze behandeling “Wellness en massage” raad ik iedereen aan om tot rust te komen. Je geest en lichaam zijn weer complementair en je voelt je nadien precies weer nieuw.