Met een site survey krijg je beter inzicht in je draadloos netwerk

Site Survey

Weet je niet hoe je te werk moet gaan met site survey en heb je geen idee hoe je wireless apparatuur moet ophangen en configureren? Stop dan nu met zoeken, want The Networks is voor jou de beste oplossing om dit in de toekomst wel te kunnen doen.

Wireless meting

Drie mogelijkheden voor de Site Survey

  • Wifi afmeting op locatie

Om de software te bepalen waar de access point komen te staan heb je tekeningen nodig die worden ingeladen

  • Active site survey

Om rekening te houden met de access point in het bedrijf wordt er samen met jou een rondje om het gebouw gelopen om te kijken waar de access point zitten en hoeveel er zitten. Dit is belangrijk om te weten, zo kan jij daar rekening mee houden.

  • Nameting

Bij de nameting worden de eisen en wensen gecontroleerd en wordt er bekeken of alles behaald is. En als de wireless netwerken worden veranderd dan worden deze weer opnieuw gecontroleerd.

Sterk netwerk

Persoonlijke ervaring

Ik heb er voor gekozen om de site survey te laten doen door dit bedrijf, omdat ik er alleen maar goede dingen over hoorde. En ik moet zeggen, ze hebben mijn verwachtingen zeker overtroffen. The Networkers nam de tijd om mij zo goed mogelijk te helpen. De werknemers die het deden waren erg vriendelijk en wisten duidelijk goed wat ze aan het doen waren. Verder vind ik dat ze erg snel en efficiënt te werk zijn gedaan, waardoor het snel klaar was. Ook vind ik het qua prijs kwaliteitsverhouding ook relatief goedkoop. Kort gezegd, ik ben zeker tevreden en zou jou absoluut aanraden om ook gebruik te maken van deze diensten. Je wordt niet teleurgesteld en kan snel verder met je werk. Succes alvast!

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd terecht op de website of je kan telefonisch contact opnemen met het bedrijf zelf.