Mooie kunst bij museum Gorssel musee Lalique

LOGO-Museum-Lalique

Heeft gehoord van museum Gorssel en wilt u genieten van de Franse kunstwerken van de 19e-eeuw. Dan kunt u de expositie van René Lalique bekijken in Doesburg. Het werk van René Lalique is heel bijzonder. Hij maakte al zijn werk met een loep. Hierdoor kon hij allerlei mooie details aanbrengen in zijn werk. Door het werk met een loep zie je sommige details niet met het blote oog. Hier heeft hij goed gebruik van gemaakt. Als je zijn werkt ziet op het eerste oog is het mooi maar als je echt goed gaat kijken staan er hele verhalen in zijn kunstwerken. U kunt genieten van zijn werken in een mooie omgeving en na de rondleiding kunt u lekker lunchen in onze bloementuin. Dit hebben ze ook gedaan vanwege Lalique. Hij was een enorme fan van de zogenaamde “kleine natuur” zoals vlinders en kikkers. 

museum-arrangement

Een prettige ervaring

Ik ben een tijdje geleden met mijn moeder naar het Lalique museum geweest. Mijn moeder is enorme fan van zijn werk. Ze heeft ook een exemplaar van zijn werk in haar woonkamer staan. Ze vindt zijn werk zo mooi, omdat je verder moet kijken dan je neus lang is om echt de beauty in het werk te zien. Het personeel is ook heel vriendelijke en beantwoorden alle vragen die je hebt. Je ziet aan het personeel dat ze heel enthousiast zijn over het werk van Lalique.

Meer te weten komen over Lalique

U kunt op de website van museum Lalique kijken voor meer informatie. Ook kunt u ze telefonisch bereiken met al uw vragen.