Schuldhulpverlening zonder schuldsanering

Wanneer je schuldhulpverlening op tijd zoekt, is de kans groot dat je kan vermijden dat je daadwerkelijk in de schuldsanering komt. Dit kan ervoor zorgen dat jouw eigen bedrijfje nog gered kan worden, terwijl hij anders ten dode was opgeschreven. Oxyz biedt schuldhulpverlening op maat met een ontzettend positieve invalshoek. Op die wijze ondersteunen zij jou bij het redden van je bedrijf. Als je met Oxyz in zee gaat weet je zeker dat er niks onnodig wordt weggegooid en kan je er van op aan dat je met minder zorgen door het leven zal gaan.

Schuldhulpverlening bij Oxyz

Wanneer je schuldhulpverlening krijgt bij Oxyz, zijn er twee mogelijkheden. Oxyz zal er altijd alles aan doen om je bedrijf te redden en zal dus eerst kijken of het rendabel zou kunnen zijn. Hiervoor wordt gekeken naar de oorsprong van jouw bedrijf. Het fundament staat centraal. Wat was het eerste idee? Hierbij wordt dus niet gekeken naar de schulden en naar alle negatieve ervaringen, om zo uit de negatieve spiraal te stappen en te zoeken naar een oplossing. Het kan dan zijn dat die er is. In sommige gevallen is het echter mogelijk dat je bedrijf niet rendabel is. Dan zal Oxyz je helpen bij een goede afhandeling, zodat je privéleven er niet volkomen de dupe van wordt. Echter vecht Oxyz altijd voor de eerste mogelijkheid. Je zal dus met behulp van Oxyz altijd je uiterste best doen om je bedrijf te redden, zonder dat dit ten koste gaat van jou en je werknemers.

Wat gebeurd er bij schuldhulpverlening?

Wanneer Oxyz je helpt, zal er gekeken worden naar een manier om de schuldeisers een goed bod te doen. Dit kan via drie wegen. Er kan bij de gemeente een BBZ krediet worden aangevraagd. Dit kan gebruikt worden om de schuldeisers te betalen en mogelijk hen zover te krijgen een deel kwijt te schelden. Hetzelfde kan met geld dat wordt geleend of geschonken door vrienden, familie of kennissen. Daarnaast kan er ook gezocht worden naar een manier om geld uit de onderneming zelf vrij te maken.