Veiligheids-trainingen.nl

Veiligheid moet altijd en overal gewaarborgd worden. Dus als werkgever heb jij de plicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor je medewerkers. Jij moet zorgen dat ze op een veilige manier werken met het juiste materiaal en voorkomen dat er gevaren op de loer liggen op de werkvloer. Het is aan jou als werkgever om te zorgen dat werknemers weten wat ze moeten doen in noodsituaties. Daarvoor zijn er een aantal opleidingen die ze kunnen volgen. Bij G4S Trainingen & Safety vind je een aantal verschillende veiligheidstrainingen, die speciaal gericht zin op medewerkers in het bedrijfsleven. Je vindt daarnaast ook trainingen voor de directie en de werkgevers, want ook zij moeten weten wat ze moeten doen op het gebied van veiligheid. Meer informatie hierover op Veiligheids-trainingen.nl.

Groot aanbod trainingen

G4S is marktleider in opleidingen op het gebied van veiligheid en heeft ruim 150 gespecialiseerde trainers. Zo zorg je ervoor dat iedereen binnen het bedrijf de juiste opleiding volgt en klaar is voor de gevaren in de praktijk. Er is een enorm aanbod aan trainingen, zodat iedereen op meerdere gebieden veilig kan werken. Zo vind je hier onder meer BHV trainingen, EHBO trainingen, Security trainingen en Agressietrainingen.  Je kan hier ook terecht voor specifieke trainingen als Brandweer trainingen en Maritieme trainingen. Op die manier zit er altijd een training bij die past bij jouw bedrijf en de omstandigheden die zich daar voor kunnen doen.

Training met waarde

G4S geeft op heel veel verschillende plekken in het land trainingen, zodat je nooit ver hoeft te reizen voor een training. Zo vind je een trainingslocatie in Zwolle, maar ook in Almere en Vlissingen. Verder voldoet G4S  aan alle belangrijke richtlijnen en kwaliteitseisen, zodat het behalen van de opleiding ook echt waarde heeft. G4S wil dat iedereen in het bedrijfsleven veilig werkt, zodat ongelukken voorkomen worden. G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten. Ben jij daar een van?