Welk vliegengordijn voor jouw deur?

Dus je bent op zoek naar een vliegengordijn, maar je bent er nog niet uit welk gordijn het beste past bij jouw interieur? Laten we je dan op weg helpen met een paar tips. Wil je bijvoorbeeld iets wat leuk staat in de keukendeur en precies past bij jouw smaak? Kies dan voor een draadjesgordijn of kralengordijn. Ben je meer een type voor een wat strakker interieur, dan komt een aluminium schuifhor of magnetisch vliegengordijn meer van pas. Wat je ook kiest, je vindt het wel bij vliegengordijnencenter.nl.

De diverse voordelen

De naam van het eerste type gordijn doet denken aan iets wat je kunt eten. Maar een draadjesgordijn heet vooral zo omdat het bestaat uit lange, vaak decoratief gedraaide kunststof draadjes. Het belangrijkste voordeel van het draadjesgordijn is dat je heel gemakkelijk een stukje van de draadjes af kunt knippen om het gordijn perfect op lengte te krijgen. Het lichte pvc materiaal is bovendien van een hoge kwaliteit en gaat daardoor lang mee.

Het voordeel van een kralengordijn is een ruim palet aan kleuren waaruit je kunt kiezen. Er zijn kralengordijnen in wit, grijs, turquoise of in een mooie kleurenmix. Wanneer de zon schijnt vangt de glinstering van de kralen dit op. Wat een sprankelend effect! Kralengordijnen geven je interieur net even die meer luxe uitstraling en de entree een stijlvol, speels effect. Dit gordijn staat ook leuk op andere plekken in je huis en is daarmee dienen als prachtig alternatief voor een deur. Het levert bovendien dezelfde ruimte als een schuifdeur: handig in kleinere ruimtes!