Yoga in Wageningen is waar ik naar uit kijk

Innerlijke balans

Yoga in Wageningen is waar ik aan heb meegedaan. Omdat ik hier zo enthousiast over ben, ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Zelf had ik geen idee wat Yoga echt inhield maar toen een goede vriendin mij toch wist over te halen om eens mee te gaan. Was ik na de eerste les al om. Elke week kijk ik er namelijk weer opnieuw naar uit.

Yoga in Wageningen

Yoga in Wageningen

Samen met mijn lieve vriendin gaan wij wekelijks naar de Yoga in Wageningen. Wanneer je eenmaal de oefeningen begint te leren, dan wordt het steeds leuker. Hier krijg je intensieve lessen en je wordt erg goed geholpen. Zelf merk ik dat dit een weldaad is voor mijn innerlijke balans. Daarom begrijp ik dat dit een helende kracht met zich meebrengt als je bijvoorbeeld erg bent gestrest. Sinds ik aan Yoga doe lijkt het wel alsof ik steeds beter in mijn vel ga zitten. Ik slaap stukke beter dan voorheen en ik weet gewoon dat dit alles te maken heeft met de oefeningen die ik leer en thuis ook doe. Daarom kan ik het zeker een ieder aanraden om gewoon eens op de website te kijken.

Meer verhalen