zzp factoring: gelukkig aanvaard

zzp factoring

Ik dacht eerst dat het moeilijk zou zijn om mijn facturen over te nemen als zelfstandig ondernemer zonder personeel(zzp). Maar niets bleek minder waar. Ik kwam in aanmerking door de zpp factoring van Fingle. Zij namen mijn facturen over en stuurden die naar de opdrachtgever met hun rekeningnummer voor de betaling. In ruil werd ik binnen de 24 uur al uitbetaald wat anders nooit het geval zou geweest zijn.

Ik kan gewoon verder werken zonder zorgen en geen stress meer

zzp factoring

Minder stress of angst voor faillissement door de zzp factoring van Fingle

Ik hoef al niet meer te stressen dat mijn facturen tijdig worden betaald. Ik heb geen betalingen te goed van klanten die te laat zijn om hun factuur te betalen. Ik hoef ook niet meer te vrezen dat ikzelf in de problemen zou geraken door te late betalingen door mijn klanten. Voor heel wat stress minder, een tijdige betaling en een goede nachtrust, verlies ik met veel plezier een klein percentage op mijn totaal te factureren bedrag.