Beton cire voor een warme woonkamer

Beton cire kopen kun je doen binnen 3 klikken via de webshop van Betonstunter. Beton cire is een nieuwe trend op het gebied van inrichting van een woning. De betonlook verf geeft je huis een geheel nieuwe uitstraling, door de warme kleuren. Je hoeft niks te verbouwen of te veranderen aan de meubels van je woning, want de verf zorgt ervoor dat je kamer een nieuwe look krijgt. Je hoeft maar 1 laag verf aan te brengen, omdat de verf zo goed dekkend is. Ook ademt de verf goed, waardoor het geen schimmel veroorzaakt of ander vuil. Het is de nieuwe ontwikkeling voor je huis.

Betonstunter is de beste online webshop

De beste online webshop waar je de verf kunt kopen, is Betonstunter. De website biedt een snelle levering en een ruim assortiment aan kleuren. Het fijne is dat de verf op elke ondergrond kan worden aangebracht. De ondergrond hoeft niet egaal te zijn, omdat je anders eerst een primer laag kan aanbrengen voor extra dekking. Hierdoor hecht de verf zich beter aan de muur en blijft de verf beter en egaler zitten. Je zult geen strepen zien, omdat de verf op waterbasis is gemaakt. De verf kun je gemakkelijk aanbrengen door middel van een verfroller of een kwast. Super snel en makkelijk!

Kalkverf in veel kleuren

Kalkverf kleuren zijn beschikbaar in de webshop van Betonstunter. Het aanbod is zo groot, dat er voor ieder wat wils is naar zijn eigen smaak en wensen voor woninginrichting. De muren kun je bijvoorbeeld verven in een lichte kleur, en de plafonds in een donkere kleur. Hierdoor krijgt je kamer een luxe en warme inrichting, omdat het lijkt alsof de plafonds naar beneden komen. Je kunt het ook andersom doen, dan lijkt je kamer juist iets knusser en intiemer. Je kunt van de kalkverf een kleurenwaaier bestellen. Zo kun je testen welke kleur het beste en mooiste past in jouw huis!