De beste iPhone reparatie in Rotterdam

iPhone reparatie Rotterdam

Mijn zoontje zat vandaag met mijn mobiel te spelen en helaas heeft hij hem laten vallen, toen hij schok van de kat. Omdat er een barst in het scherm is gekomen heb ik gezocht naar een iPhone reparatie in Rotterdam. Gelukkig viel mijn telefoon niet heel erg hard, dus ik ga er vanuit dat er verder niets kapot is gegaan van binnen. Samen met mijn zoontje stapte ik op de fiets om naar de stad te gaan. Toen ik aankwam, ging ik direct naar de winkel waar ik mijn scherm kon laten maken. Toen ik binnen stapte kwam er gelijk een medewerker op mij af die vroeg of hij mij kon helpen.

iPhone reparatie Rotterdam

Direct geholpen

De iPhone reparatie in Rotterdam is echt heel erg goed, want zij helpen mij altijd direct. Toen ik mijn scherm aan de medewerker liet zien, zei hij dat hij dat gelijk voor mij kon oplossen. Een paar minuten later kwam hij al weer terug lopen. In zijn hand had hij mijn mobiel met een compleet nieuw scherm erop. Ik vind het echt fantastisch dat zij dat gewoon in een paar minuten gedaan krijgen. Vroeger was jij jouw telefoon echt een paar dagen kwijt.