Laat jouw mobiel repareren bij Europa Telecom

Europa Telecom

Vorige week heb ik mijn mobiel laten vallen doordat ik tegen iemand aanbotste. Daarom ben ik diezelfde dag nog langs Europa Telecom gegaan, om hem te laten repareren. Ik ben best wel een onhandig persoon en daardoor laat ik nog wel eens iets vallen of maak ik iets kapot. Het feit dat ik mijn mobiel had laten vallen, verraste mij dus ook niet. Het hele scherm was in duizend stukjes gebarsten. Daardoor kon ik mijn mobiel niet meer gebruiken. Door de barsten in het scherm zou mijn vinger open gaan. hij moest dus met spoed gemaakt worden, want ik kan niet zonder mijn mobiel.

Europa Telecom

Langs Europa Telecom

Gelukkig wist ik dat in het centrum van de stad de winkel Europa Telecom zit. Dat is een winkel waar jij naartoe kan als jouw scherm gebroken is. Toen ik daar binnenliep, werd ik gelijk aangesproken door een medewerker. Hij vroeg waar hij mij mee kon helpen. Ik legde aan hem uit wat er gebeurt was. Hij nam mijn mobiel mee naar achter. Enkele tijd later kwam hij weer terug met mijn mobiel in zijn hand. Hij had het scherm direct voor mij kunnen repareren. Ik vind het echt super fijn dat hij zo snel mijn mobiel heeft kunnen maken.