De meest Gegoogelde vacatures op een rijtje

De vacaturebanken draaien overuren door Corona in Nederland. Een hoop mensen zijn ontslagen van hun werkzaamheden vanwege tegenvallende omzet. Aan de andere kant zijn er ook bedrijven volledig omgevallen waardoor een hoop mensen geen werk meer hebben. Hoewel de werkloosheid toeneemt is er wel een mogelijkheid dat mensen zich laten omscholen of een vacature zoeken die enigszins bij hen past. Dit zijn de meest Gegoogelde vacatures.

Tomatenplukker

Iedereen kent deze baan wel dankzij het nummer “to to to to tomatenplukker”. Doordat veel mensen geen omscholing hebben maar wel graag aan de slag willen keizen ze de baantjes uit waar wel behoorlijke behoefte is naar werknemers en makkelijk uit te voeren zijn. Het is geen makkelijke baan omdat je hard moet werken, je hoeft er alleen geen diploma voor te hebben. Daarom is dit baantje immens populair.

Vrachtwagenchauffeur

De vacature chauffeur ce is er eentje die altijd ingevuld kan worden. Dat komt doordat de logistieke sector altijd druk is. Ondanks dat de wereld economisch is ingestort is er nog voldoende vraag naar chauffeurs. Dit is een zware vacature omdat je vaak lange dagen maakt waarbij je vroeg moet opstaan en lang van huis bent. Zeker wanneer je een gezin hebt kan dit lastig te combineren zijn. Ondanks dat zijn de chauffeurs altijd heel blij met de vrijheid die ze hebben en lekker kunnen toeren. Hou jij er van om lekker te toeren? Dan is deze vacature ideaal!

IT’er

Binnen de IT-wereld worden er ondertussen ontzettend veel mensen gevraagd door de groei van technologie. We blijven ons als wereld door ontwikkelen op technologisch vlak wat er voor zorgt dat de IT’er een onmisbare schakel is geworden binnen Nederland. Als jij dus een opleiding hebt gevolgd weet je zeker dat je altijd een baan zult hebben die goed betaald want de vraag is enorm!