Weekendwerk Veldhoven

Ben je door de weeks druk met school maar wil je wel geld verdienen? Dan is McDonald’s het bedrijf voor Weekendwerk in Veldhoven. In het weekend is het vaak druk waardoor jouw hulp erg welkom is binnen het restaurant.  Bij McDonald’s Veldhoven werk je met een leuk en gezellig team. Binnen het team heerst een sfeervolle werkomgeving doordat de leeftijden dicht bij elkaar liggen. Het werk is zeer afwisselend, je staat dus nooit de hele dag hetzelfde te doen. Dit maakt bij elkaar maakt het de perfecte baan voor jou in het weekend .Het salaris bij de McDonald’s Veldhoven ligt ook ruim boven het minimale loon. Dit zorgt ervoor dat je doordeweeks je kunt focussen op school en in het weekend genoeg geld kan verdienen. 

Perfect Weekendwerk Veldhoven

Sinds kort ben ik werkzaam bij McDonald’s Veldhoven. Voorheen had ik geen inkomen omdat ik in verband met school geen tijd had om te werken. Toen ik hoorde over het flexibele weekendwerk heb ik direct gesolliciteerd. Ik werk er nu een paar weken en ik ben erg enthousiast. De werkomgeving is erg prettig door de leuke collega’s, het afwisselende werk en natuurlijk het hoge salaris. 

Door McDonald’s Veldhoven kan ik me volledig focussen op school maar ook geld verdienen. Ben jij nou ook geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op de website