Examentraining wiskunde voor havo leerlingen

Examentraining wiskunde voor havo

Ben jij op zoek naar goede examentraining wiskunde voor havo leerlingen? Dan heb ik een goede tip voor je. Kijk maar eens op de website van Ex(s)amentraining. Dit is een initatief van twee ervaren docenten. Zij weten dankzij hun ervaring precies welke examenonderwerpen vaak moeilijk worden gevonden en geven hier dan extra aandacht aan. Ook geven ze hun leerlingen tips en handvatten waardoor de kennis niet snel meer zal wegzakken.

Examentraining wiskunde voor havoPersoonlijke aandacht tijdens de training

Ik heb zelf altijd al moeite gehad met wiskunde. In de periode voor mijn eindexamens haalde ik iedere keer een 5 of een 6. Ik was daarom best zenuwachtig voor de examens. Gelukkig gaf een leraar mij de tip om eens op de website van Ex(s)amentraining te kijken. Achteraf gezien heb ik dankzij deze training mijn examen behaald want alle belangrijke lesstof werd behandeld. De training duurt twee dagen en er wordt uitgebreid de tijd genomen om alles aan je uit te leggen. Omdat de klassen heel klein zijn is er voldoende persoonlijke aandacht. Ik kon dan ook al mijn vragen stellen en dit doe ik op school niet altijd.

Inschrijven voor examentraining wiskunde voor havo

Je kunt jezelf heel gemakkelijk inschrijven via de website. Voor meer informatie of prijzen kun je ook op de site kijken of natuurlijk even bellen.