Ik gebruik plagron aarde!

Laatst ging ik bij mij oma en opa op bezoek toen het lekker weer was. Mijn opa liet vol trotst zijn tuin zien en vertelde dat hij plagron aarde gebruikte voor zijn planten. Hij had dit een tijd geleden op advies van een vriend aangeschaft bij Growexpert. Hij legde uit hoe erg zijn lievelingsplanten erop vooruit waren gegaan. Opa had namelijk in het verleden andere grond gebruikt waar hij niet tevreden over was. Oma was vooral erg blij met alle mooie rozenstruiken die dit jaar extra mooi in de bloei stond. Toen ik thuis kwam besloot het eens op te zoeken want ik was wel nieuwsgierig geworden.

Plagron aarde

Een wereld van verschil

Door het overtuigende enthousiasme van mij opa heb ik de gok gewaagd en ook plagron aarde besteld. Het werd snel gezorgd door Growexpert dus ik kon gelijk aan de slag. Ik had gekozen voor de royalmix, dit is een samenstelling van de allerbeste en uiterst zorgvuldig geselecteerde veensoorten. Ik kreeg van het bedrijf nog enkele tips mee om het beste uit de grond te halen. Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben met het resultaat. Mijn opa had geen woord gelogen over de goede werking van dit product!