Heel tevreden met mijn bezoek aan tandartsen Oosterbeek

Ik moet eerlijk zeggen dat ik als volwassene nog steeds best wel bang ben voor de tandarts. Deze angst heeft ertoe geleid dat ik jarenlang niet naar een tandarts geweest ben, totdat ik bij tandartsen Oosterbeek terecht kwam. Een collega van me had hier net een periodieke controle achter de rug en zei dat de tandarts echt super aardig en goed was, dus ging ik ook maar overstag!

Fijne praktijk met professionele en aardige medewerkers

Ik was erg zenuwachtig voor mijn afspraak bij tandartsen Oosterbeek, maar gelukkig waren deze zenuwen achteraf voor niets geweest. De tandarts was namelijk heel aardig en geduldig. Ik was een beetje bang dat ik veroordeeld werd omdat ik al jaren niet geweest was, maar de schade viel echt ontzettend mee. Ik had geen gaatjes en alleen een beetje tandsteen, die meteen verwijderd werd door de tandartsassistente. Bij de receptie had ik maar meteen een afspraak voor zes maanden later ingepland, want mijn voornemen is dat ik het me niet meer laat gebeuren dat ik jarenlang niet meer bij een tandarts kom. Ik ben dus echt heel tevreden over mijn bezoek bij tandartsen Oosterbeek en voortaan zal ik netjes tweemaal per jaar terugkomen voor een periodieke controle en gebitsreiniging!