Zo kies je de juiste snurk beugel voor jou

snurk beugel

Je snurkt veel? Daar kun je natuurlijk niets aan doen en moeten jij en de mensen om je heen maar mee leren leven. Of toch niet? Met een snurk beugel zou het snurken zomaar verleden tijd kunnen zijn. Goed voor je nachtrust en natuurlijk de nachtrust van iedereen om je heen. De juiste snurk beugel kiezen is dan natuurlijk wel heel belangrijk.

snurk beugel

Wat is snurken nu precies?

Dat je snurkt betekent niet per se dat er iets mis is met je. Er zijn miljoenen mensen die snurken. Snurken wordt veroorzaakt doordat tijdens de slaap de tong verslapt. Deze zakt weg en verkleint zo de luchtweg. Dit bemoeilijkt de doorstroming. Je moet namelijk de lucht met veel meer kracht je mond in zuigen om adem te kunnen halen. Het zachte verhemelte en de huig worden in de richting van het strottenhoofd gezogen. Deze hogere luchtsnelheid laat het zachte verhemelte en huig vibreren waardoor het snurkgeluid ontstaat. De ene persoon heeft hier last van en de ander niet; het is volkomen willekeurig.

snurk beugel

Wat je eraan kunt doen

De snurk beugel draag je gedurende de nacht om het snurken sterk te verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Een snurk beugel lijkt op een normale beugel maar is een stuk aangenamer om te dragen. De juiste snurk beugel is altijd een beugel op maat. Elke mond is anders en vooral: elk gebit is anders. De beugel die een ander goed past zit dus bij jou misschien vreselijk. Koop daarom altijd een snurk beugel op maat.