Mediteren is dus helemaal niet zweverig!

Ik kamp al enige tijd met een depressie, dus mijn arts opperde op een gegeven moment dat ik begeleide meditatie moest proberen om te kijken of dit hielp. Ik moet toegeven dat ik het idee van mediteren in het begin een beetje zweverig vond, maar ik wilde er wel voor openstaan. Op internet en in mijn omgeving hoorde ik namelijk veel goede verhalen over begeleide meditatie om meer rust in je hoofd te creëren.

Heerlijk elke ochtend een momentje voor mezelf nemen

Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen met mediteren, dus ik heb in mijn omgeving rondvraag gedaan. Via een kennis kwam ik bij Hartenlicht.nl uit, waar je onder begeleiding leert mediteren. De begeleidster van Hartenlicht is een hele vriendelijke en lieve vrouw, dus ik voelde me meteen op mijn gemak. Zij heeft me doen inzien dat mediteren helemaal niet zweverig hoeft te zijn! Ik vind het nu heerlijk om elke ochtend even een momentje voor mezelf te nemen en even te mediteren. Verder staan er op de website ook allemaal audio-meditaties die ik nog regelmatig thuis beluister. Ik merk dat het in mijn hoofd nu rustiger geworden is sinds ik mediteer en ook lijkt mijn gemoedstoestand iets beter geworden. Echt een aanrader dus!