Kantoormeubilair – Hoe te kiezen ?

Kantoormeubilair

De keuze van het kantoormeubilair moet speciale aandacht krijgen, aangezien dit de plaats zal zijn waar de gebruiker het grootste deel van zijn tijd zal doorbrengen. Het is belangrijk om zorgvuldig te kiezen, want het moet het beste kostenvoordeel opleveren, in combinatie met de kwaliteit van het leven in de werkomgeving.

Kantoortafels

Kantoormeubilair

De tafels kunnen recht zijn, of L-vormig, naar behoefte en beschikbare ruimte. Over het algemeen worden ze verkocht zonder laden en kunnen ze worden aangevuld met mobiele laden.

De beschikbare modellen hebben meestal een doorgang voor de bedrading aan de bovenkant en een rail voor de doorgang van de draden die in de voeten zijn ingebed. Er is ook de mogelijkheid om een geëlektrificeerd railsysteem toe te voegen, d.w.z. een systeem dat op de tafel wordt bevestigd, waar het mogelijk is om stopcontacten te plaatsen en het net aan te sluiten.

Wat betreft de afwerking, deze zijn talrijk en er is een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen.

Kantoorkasten

De kast is een onmisbaar kantoormeubilair, het is te vinden in verschillende modellen en maten.

Het is belangrijk om een kast te kiezen die voldoet aan de behoeften van de gebruiker, zowel wat betreft de gewichtscapaciteit, de dikte en de houtkwaliteit, als het meubelontwerp, dat de tafels en andere meubels in de omgeving begeleidt.

Stoelen

Wat de stoelen betreft, deze verdienen speciale aandacht, en moeten voldoen aan ergonomische normen en meer comfort en kwaliteit van het werk voor de gebruiker bieden.