Last van hamertenen, dan ben jij bij footlogics aan het juiste adres!

hamertenen

Heb jij ook last van hamertenen? Een tijdje geleden had ik telkens last van mijn voeten. Ik dacht dat dit kwam omdat ik verschillende sporten beoefenen. Ik ben een fanatiek sporter waar ik soms wel eens vijf keer in de week sporten. Ik train momenteel voor de zevenheuvelenloop, ik voetbal en doe aan boksen. Dit zijn allemaal vrij intensieve sporten waar het mijn benen vaak duur komt te staan. Ik probeerde die weken wat rustiger aan te doen zodat het mogelijk over zal gaan. Dit was echter niet het geval. Toen moest ik maar naar een oplossing gaan zoeken om het probleem op te lossen. Als eerste ging ik in mijn omgeving naar een oplossing zoeken maar kwam ik niet verder. Toen ik op het internet ging zoeken kwam ik bij Footlogics uit. Zij bleken voor mij de ideale oplossing te hebben!

hamertenen

Goede ondersteuning

De last aan mijn voeten bleken hamertenen te zijn. Ik wist zelf niet wat het was maar deze organisatie had hier veel verstand van. Ze adviseerde mij om een zool te dragen ter ondersteuning van mijn voeten. Hierdoor kon ik gewoon de sporten blijven beoefenen welk ik altijd doe. Ik kan nu gelukkig weer oefenen voor de Zevenheuvelenloop!