luxe Loungesets gezocht

Wanneer je de tuin geheel heb laten renoveren is het veelal noodzakelijk om dan ook te gaan zoeken naar luxe Loungesets. Met de wat oudere loungeset in je eigen tuin ziet het er niet meer “nieuw” uit waardoor het aanschaffen van een nieuwe set noodzakelijk is. Hier had ik namelijk enorm veel last van aangezien onze tuin geheel gerenoveerd was en uiteindelijk onze loungeset er niet meer in past.  Door op het internet te gaan zoeken hoopte ik het sneller te vinden als dat ik de stad ervoor in moet gaan. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van lounge-bank.nl. Hier hebben ze diverse leuke sets staan waar ik graag op zou willen zitten.

Dutch-Riviera-Logo-header

Door een bezoekje te brengen aan deze winkel kon ik met mijn eigen ogen bekijken hoe dat de banken eruit zien. Tevens onder het genot van een kopje koffie konden we al onze wensen bespreken en bekijken of dat het echt mogelijk is. De keuze was dan ook echt reuze bij hun! Ik was enorm verbaasd van de hoeveelheid keuzes wat er te maken was. Dit was dan ook echt het voordeel van het feit dat alles bij hun op maat gemaakt wordt. Precies zoals wij het wilde hebben met de kleuren en het formaat was mogelijk bij hun.