Twee leuke weken doorgebracht op een camping singles

Vroeger toen ik klein was, ging ik altijd kamperen met mijn ouders en dat vond ik erg leuk. Daarom heb ik laatst mijn vakantie doorgebracht op een camping singles. Nu ik volwassen ben, vind ik kamperen namelijk nog steeds geweldig, alleen heb ik geen relatie en verder vindt niemand van mijn vriendengroep kamperen leuk.

Kamperen en workshops volgen

Via Vakantie Anders heb ik een camping singles gevonden, waar je naast kamperen ook allerlei leuke activiteiten kan ondernemen zoals workshops volgen. Dit klonk als een heel leuk idee, want zo krijg je de gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen die ook single zijn en dezelfde interesses hebben. Zo heb ik op de camping bijvoorbeeld een workshop tarotkaarten leggen en stressmanagement gevolgd. Verder heb ik ook een aantal mensen gevonden die graag mountainbiken, dus zijn we met deze groep ook lekker de bossen ingegaan om te mountainbiken en van de natuur te genieten. Ik heb dus twee hele fijne weken gehad en allerlei leuke mensen ontmoet met wie ik uiteenlopende activiteiten heb ondernomen. De sfeer was erg ongedwongen en als je soms alleen wilde zijn, dan was dat ook echt geen probleem. Ik kan iedere single persoon die van kamperen houdt, echt aanraden om ook een vakantie te boeken bij Vakantie Anders!