Veel spullen droog vervoeren? Neem een gesloten aanhangwagen!

hapert

Wanneer je voor een bepaalde gelegenheid een aantal goederen moet verplaatsen, dan is het altijd weer even de vraag op welke manier je dit het best kunt aanpakken. Zo’n gelegenheid kan een verhuizing zijn, maar ook het brengen van overbodig geworden spullen naar een stortplaats. Een gesloten aanhangwagen is hierbij altijd een goede optie. Vooral als het de bedoeling dat je spullen per se droog de plek van bestemming bereiken geldt dat. Andere mogelijke situaties waarbij een afgedichte variant van een aanhangwagen uitstekend bruikbaar is worden gevormd door het opzetten van een marktkraam of het vervoeren van grote objecten zoals fietsen of brommers. Hapert gesloten wagens zouden overigens een uitstekende optie zijn als je je vervoer tot een goed einde wenst te laten brengen.

hapert

Dit zijn de voordelen afgesloten aanhangwagens

Wat je doel van het vervoer ook is, een gesloten aanhangwagen biedt altijd zekere pluspunten ten opzichte van andere soorten aanhangwagens. De voordelen van gesloten aanhangwagens zijn de volgende:

• In een gesloten aanhangwagen kun je de lading gerust in de hoogte opstapelen. Bij een onafgesloten wagen kan dat meestal niet, aangezien dan de kans bestaat dat de lading overboord valt en voor gevaarlijke situaties op de weg zorgt.

• Je lading blijft gevrijwaard van regen, wind en felle zonnestralen. • Gesloten aanhangwagens komen in veel uitvoeringen en varianten. Zo kun je gerust kiezen voor modellen met meer of minder volume en draagvermogen. Ook heb je de keuze uit enkelassers en tandemassers.