Verschil in soorten glasvlies behang

glasvezelbehang

Renovlies en glasvezelbehang zijn van dezelfde materialen gemaakt, maar zijn niet hetzelfde. Het grootste verschil zit in de structuur van het behang, renovlies heeft een gladde structuur en ziet eruit als een muur die gepleisterd is. Behang van glasweefsel heeft altijd structuur. Renovlies is gemaakt van behang met vezels, het is geschikt om scheurvorming te overbruggen en is zeer glad na het aanbrengen. Het is nog stootvaster dan glasvlies en glasweefsel. Mooie bijkomstigheid dat het ook verder scheuren van wanden voorkomt. Muren zien er weer als nieuw en net gepleisterd uit.

glasvezelbehang

Muren behangen

De muren afwerken met glasvezelbehang zorgt voor een mooie en sfeervolle uitstraling als het op de goede manier is aangebracht. Heb je er geen ervaring mee laat het dan over aan de specialist, het moet op een specifieke manier aangebracht worden op de muur. Behang van glasvezel heeft als voordeel dat het zeer sterk is, en decoratief door de verschillende structuren waar je uit kunt kiezen. Visgraat, ruitjes, lijntjes zijn een paar structuren die mogelijk zijn. De kleur maakt niet uit, je kunt het behang verven in iedere gewenste kleur die mooi past bij de andere kleuren in je woon of slaapkamer.

Voordelen van behang met glasvezel

Er kleven eigenlijk meer voordelen als nadelen aan het gebruik van glasvezelbehang. Enige nadeel zou kunnen zijn dat het aanbrengen een specialistisch werk is. Voordelen zijn dat het behang in iedere gewenste kamer kunt gebruiken, woonkamer, slaapkamer of de kamer van de kinderen. Kleine scheuren worden overbrugt en scheuren niet verder in de muur, het behang kun je indien gewenst overheen behangen met normaal papier behang. Maar veel mensen verven de muren, dit is vaak al een prachtig effect op de muur.