Mijn zoektocht naar een mooie keuken voor bij ons thuis

3d keukenontwerp

Nu we een nieuwe woning hadden gekocht, wilde ik dit natuurlijk ook goed doen. Zo wilde ik deze helemaal kunnen inrichten naar mijn eigen zin. Een van de zaken die ik hierbij belangrijk vond, was een mooie keuken. Helaas ben ik niet gezegend met het talent ruimtelijk inzicht. Ik kan heel moeilijk inschatten hoe een keuken er in onze situatie zou uitzien. Ik had dus nood aan iets anders, bijvoorbeeld door een 3d keukenontwerp. Na wat zoeken kwam ik terecht bij www.paulcleven.nl.

3d keukenontwerp

Mijn ervaring met de website
Op deze website werd ik zeer goed verder geholpen. Ik kon heel makkelijk contact opnemen met de eigenaars en zo mijn plannen van de woning doorgeven. Ik moest enkel maar een keuken kiezen die ik mooi vond. Zij deden eigenlijk het verdere werk. Op deze manier kreeg ik zeer snel een voorstel van het 3d keukenontwerp en kon ik zeer snel zien hoe de keuken er bij ons zou uitzien. Het was een zeer realistische weergave. Ik ben er dan ook zeer tevreden over en raad het dan ook aan aan anderen.